вторник, 13 октября 2020 г.

 

Конкурс фахової майстерності «Муляр»

Професія муляра — одна з основних будівельних професій. Муляр зводить фундаменти і стіни будівель з природного та штучного каміння, робить внутрішні перегородки, мурує опори, колони, труби; готує розчини і суміші, здійснює монтаж збірних елементів. На перший погляд може здатися, що це порівняно проста робота. Але добрий муляр практично знає властивості та можливості десятків будівельних матеріалів і види кладки. Стати вправним муляром не просто. Ця професія вимагає багатьох знань та навичок, неабиякої фізичної сили та загартованості.

  13 жовтня 2020 року в ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» відбувся конкурс професійної майстерності серед здобувачів освіти за професією «Муляр», з метою підвищення рівня професійної підготовки та майстерності, розвитку творчої активності учнів.

Проведенню конкурсу передувала організаційна та підготовча робота, яку провела майстер в/н Чебикіна Анастасія Устинівна.

Учні показали високі результати виконання практичного завдання. Учасники конкурсу дотримувались вимог з охорони праці, а також організації робочого місця.

     Перед кожним учасником було відповідальне завдання: довести, що саме він кращий у своїй професії та відстояти честь групи.

   Переможцями конкурсу стали:

ІІ  місце  –  Гапоненко Євген  гр №05

ІІ місце  – Теклян Данило  гр № 05

ІІІ місце  –  Гуров Олексій  гр. №01

Щиро вітаємо переможців конкурсу! 






Комментариев нет:

Отправить комментарий